Werkzaamheden

Ontwerp en 3D-impressie, kostenraming renovatie bestaand kantoor met o.a. sanitaire groepen, keuken, algemene ruimtes en entree

Beschrijving

Aan de hand van deze wensen is onderzocht hoe het kantoor voor de huurder opnieuw kan worden ingedeeld. Het kantoor krijgt een duidelijke scheiding van de kantoorfuncties aan de buitenzijde en een zone voor ontspanning aan de binnenzijde. De positie van de deur bij het entree op de verdieping wordt verplaatst naar de kopse kant van het trappenhuis. De ongebruikte ruimte kan daardoor als entreehal dienen, waardoor er een ruime toegang ontstaat. De fitnessruimte en de vergaderruimte wisselen van positie met elkaar. De gewenste douche bij de fitnessruimte, vindt zijn aansluitingen bij de bestaande sanitaire ruimten en cv.

De bestaande keuken wordt opengebroken. De aansluitende open ruimte doet dienst als “kantine”, maar door de inrichting ook als plekken voor flex-werkers of mogelijkheid voor informele vergaderingen.

Locatie
Krommenie
Wensen van opdrachtgever
Op de 1e verdieping: bij binnenkomst
een ruimer entree
Kamer manager direct aan kamer directeur
Functionele keuken en lunch/ diner ruimte
Douche voor bij fitness
Aantal werkplekken handhaven
Lege kamers vermijden
Eigentijdse uitstraling