Brenninkmeijer Design jpg voor architectuur en bouwkundig
Architectonisch en bouwkundig

U wilt uw huis of bedrijfspand verbouwen of uitbreiden. Dat is vaak ingrijpend en veelomvattend. Brenninkmeijer Design verzorgt projecten van ontwerp tot realisatie voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en kunnen met betrekking tot de realisatie alles uit handen nemen.

Samen met u zetten wij onze kennis, ervaring en creativiteit in om tot een uniek en functioneel ontwerp te komen. Beginnend met een programma van eisen worden uw plannen geoptimaliseerd en uitgewerkt.

Wij zetten uw ontwerp om naar tekeningen en berekeningen voor de vergunningen voor de bouwaanvraag en tekeningen met technische omschrijving of bestek voor het aanvragen van de offertes voor aannemers. Uw wensen worden nauwkeurig uitgewerkt en omschreven, zodat er geen onduidelijkheden of misverstanden over de aangeboden werkzaamheden ontstaan en er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.

Daarnaast verzorgen wij naar wens de bouwbegeleiding. Van het controleren van de offertes tot aan de oplevering streven wij ernaar dat uw unieke ontwerp uitgevoerd wordt volgens uw wensen en afspraken en die voldoet aan de kwaliteitseisen. Wij overleggen namens u met de aannemer, installateurs en adviseurs. Door de constante betrokkenheid en het intensieve contact bij het totale proces, behartigen wij uw wensen tijdens de uitvoering en waarborgen we de kwaliteit en uw budget.

U kunt kiezen voor een totale uitwerking van uw ideeën, maar u kunt er ook voor kiezen een bepaald onderdeel door Brenninkmeijer Design uit te laten voeren.

De vertaling van uw wensen voor een nieuwe, grotere of betere leef- of werkomgeving

Interieur Design

Brenninkmeijer Design maakt interieurontwerpen die uitermate geschikt zijn voor woningen, kantoren en overige instellingen. Samen met u komen we tot een ontwerp dat van uw huis uw thuis maakt en van uw werkplek een inspirerende omgeving.

Hierbij adviseren, ontwerpen en realiseren wij een interieur wat sfeervol en functioneel is. Het ontwerp moet een unieke combinatie en een perfecte mix van situatie, mogelijkheid en wensen zijn en die perfect bij uw huis, uw werkplek of persoonlijke stijl past.

Het totale ontwerp wordt daarbij tot in het kleinste detail uitgewerkt met onder andere tekeningen voor verlichting, domotica, meubel(maat)werk etc. De materialen, de afwerkingen en de kleuren worden omschreven in een afwerk- en kleurenstaat, het bouwkundige en de techniek in een technische omschrijving of een technisch bestek. Zo kunnen er gemakkelijker offertes worden aangevraagd en met elkaar worden vergeleken. Hierdoor worden de financiële risico’s geminimaliseerd en weet u wat u financieel mag verwachten.

Daarnaast verzorgen wij eventueel de bouwbegeleiding. Tot aan de oplevering heeft u één aanspreekpunt die uw belangen behartigd, voor u de kwaliteit bewaakt en zorgt dat uw interieur aan uw verwachtingen voldoet.

Ook behoort het stylen van uw inrichting tot de mogelijkheid.

Een inspirerend, op maat gemaakt interieur ontwerp voor uw bedrijf of woning

Interieurstyling

U wilt uw woning of bedrijf (op)nieuw inrichten of restylen? U bent op zoek naar een persoonlijke of juist professionele uitstraling voor uw interieur? Brenninkmeijer Design helpt u graag de juiste stijl en inrichting te vinden die bij u of uw bedrijf past.

Aan de hand van uw wensen, smaak, gebruik en indeling van de ruimtes worden de mogelijkheden onderzocht. Met nieuwe of met behoud en hergebruik van bestaande elementen en accessoires wordt er een nieuwe inrichting en sfeer gecreëerd.

Door middel van een presentatie met o.a moodboard en kleurenplan wordt een sfeer beeld gemaakt die past bij uw woning of bedrijf en die aansluiten bij uw smaak en stijl.

Met een uitgewerkt ontwerp wordt op een plattegrond aangegeven hoe en wat voor meubels het beste in de ruimte geplaatst kunnen worden. Samen met het moodboard en het kleurenplan geeft dit de basis voor uw nieuwe interieur. Om een goed beeld van uw nieuwe interieur te krijgen kan het ontwerp worden aangevuld met 3D impressies of een walk through filmpje, waarbij u ervaart hoe het is om door uw nieuwe interieur te lopen.

Met ons advies kunt u er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. U kunt er ook voor kiezen de complete uitvoering door ons uit te laten voeren. Wij verzorgen de inrichting en styling, vanaf de aan te schaffen meubels (ook meubelmaatwerk) tot aan accessoires en verder.

Een omgeving waar u zich prettig en thuis voelt is een must!

Verkoopstyling

Uw huis verkopen of de verkoop van uw woning een boost geven? Wij hebben bewezen dat huizen sneller worden verkocht voor een betere prijs.

Het is van belang uw woning optimaal te presenteren voor een zo breed mogelijk publiek of de juiste doelgroep. Potentiële kopers oriënteren zich niet meer direct bij een makelaar maar via internet. De eerste indruk op internet is des temeer belangrijk, omdat het de eerste kennismaking met uw woning is. Een eerste selectie vindt doorgaans plaats door ‘plaatjes te kijken’. De tekst wordt pas gelezen als de interesse is gewekt. De juiste verkoopstyling kan u helpen om de beste verkooppunten van de woning te accentueren. Door een goede presentatie op internet, valt uw woning meer op. Dat vergroot de kans op verkoop aanzienlijk.

Wij helpen u, met een objectieve kijk op uw woning, uw woning verkoopklaar te maken. Door ruimten met zorg te stylen of te restylen wordt een interieur gecreëerd dat ruimer, lichter en eigentijdser zal ogen.

Uw huis stylen of restylen kan voor elk budget. We kunnen werken met de meubels, accessoires en verlichting die in uw woning aanwezig zijn, maar ook met nieuwe (tijdelijke) meubels en accessoires. Het doel om een zo goed mogelijk resultaat te behalen blijft hetzelfde.

Naast het stylen en een goede fotopresentatie van uw woning verzorgt Brenninkmeijer Design eventueel ook plattegrondtekeningen en 3D impressies voor u. De koper krijgt dan niet alleen een beter beeld van de indeling van de woning, maar krijgt ook de mogelijkheden van uw woning te zien. Door deze visualisatie kan er een goede indruk van bijvoorbeeld het eindresultaat van een voorgenomen verbouwing of aanpassing worden gegeven, zonder dat er daadwerkelijk een verbouwing heeft plaats gevonden.

Ook de voor de zakelijke markt kan u bij ons terecht voor het inrichten en stylen van modelwoningen.

Het kopen van een huis berust grotendeels op emotie