Over ons

Brenninkmeijer Design is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. De creatieve kracht achter Brenninkmeijer Design is Angelique Brenninkmeijer. Bijgestaan door haar zakenpartner Michael Brenninkmeijer voor logistiek support en de zakelijke kanten van het bedrijf.

“Als dochter van een bouwvakker ben ik opgegroeid met de bouw. Aangestoken door de passie voor zijn werk, was het een logische stap naar een bouwkundige studie. Door mijn jarenlange ervaring als bouwkundig ingenieur op architectenbureaus, is de liefde voor architectuur en design gegroeid. Aangevuld met diverse studies binnenhuisarchitectuur en styling, draag ik enthousiast die liefde uit in mijn eigen werk.

Mijn kracht ligt in het vertalen van complexe uitdagingen naar aansprekende oplossingen. Creatief verrassend met unieke concepten, die voldoen aan de wensen van de klant en die hedendaags, vernieuwend en vertrouwd aanvoelen. Gecombineerd met mijn technische kennis, maakt dit een unieke combinatie. Met mijn persoonlijke benadering en een goede service zet ik me in om uw droomwensen in vervulling te laten gaan.

Het streven naar kwaliteit wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Inmiddels hebben wij diverse opdrachten met succes afgerond”.

LET ME MAKE YOUR SPACE
A BETTER PLACE
Onze opdrachten

De gerealiseerde opdrachten bevatten het ontwerpen en inrichten van kantoren, woningen en appartementen, aan- en uitbouwen, verbouwen, interieurontwerpen, meubelontwerpen, tuinontwerpen en verkoopstilering.

Onze ontwerpen zijn, ongeacht de stijl, creatief, modern, stijlvol en vernieuwend. Uitgangspunt voor alle opdrachten is het streven naar een totaalconcept, waardoor exterieur, interieur en eventueel tuin op elkaar worden afgestemd. Gecombineerd met uw wensen maken wij een verrassend, leefbaar en comfortabel ontwerp voor u.