Werkzaamheden

(3D)-ontwerp plattegrond, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, lichtplan, materialisering en kleuradvies, werktekeningen, interieuradvies, begeleiding uitvoering en oplevering.

Beschrijving

De bewoners van het appartement hadden verschillende wensen, die realiseerbaar moesten zijn, voordat zij tot de koop over zouden gaan. De keuken was gedateerd, de badkamer en toilet voldeden niet meer aan de eisen en er was te weinig bergruimte aanwezig. Door de specifieke vorm van het appartement was het soms een uitdaging om de ruimtes optimaal in te richten. De badkamer werd daarom vergroot en samengevoegd met het toilet en voorzien van vloerverwarming. De nieuwe kast op de gang biedt o.a ruimte voor een wasmachine en droger. Voor de keuken werd een nieuwe opstelling bedacht. De hoge kast met magnetron en oven en de inductie kookplaat worden meer naar de woonkamer verplaatst. Er is daardoor meer ruimte om de apparatuur te bedienen. Door het aanrecht door te zetten wordt er optisch meer ruimte gecreƫerd. De vriezer en koelkast zijn in apart element gezet. Voor extra bergruimte is in de slaapkamer een kastenwand van muur tot muur geplaatst. Ook de hal krijgt een extra kast. De woning is opnieuw gesausd , geschilderd en in de slaapkamer voorzien van een nieuwe vloer. De verlichting in de badkamer gaat aan op een beweging sensor en de overige verlichting op afstandsbediening.

Er is een praktisch, eigentijds en dorpelvrij appartement uitgewerkt en gerealiseerd, waardoor de bewoners comfortabel oud kunnen worden.

Locatie
Zaandam
Wensen van de bewoners
Keuken: voldoende opbergruimte,
grote koel- en vrieskast, praktisch,
licht en veilig
Groter toilet
Badkamer: inloopdouche, licht van kleur
en voorzien van vloerverwarming
Voldoende bergruimte
Voorbereiden op een minder
valide toekomst

Bij de bezichtiging van dit appartement dat te koop stond, waren we meteen verliefd op de locatie. Het appartement had voldoende ruimte, maar de indeling was niet naar ons zin. Door de nieuwe indeling, die Angelique voorstelde, zagen wij het appartement helemaal zitten. Ook de nieuwe keuken ziet er door haar prachtig uit. Prachtig keukenblok en alles zeer functioneel. Zij heeft ons ook geholpen de meubels uit te zoeken. Alles is een schitterend geheel geworden. We genieten er dagelijks van.