Werkzaamheden

Interieurontwerp kamer voor vrijwilligers en inschrijving van gasten, meubelontwerp, werving donateurs en vrijwilligers voor de realisatie, materialisering en kleuradvies, (esthetische) begeleiding uitvoering.

Beschrijving

De uitdaging van dit ontwerp ligt in de twee functies die tegelijkertijd moeten kunnen plaatsvinden: inschrijven van de nieuwe “bewoners” en de overdracht van werkzaamheden voor de vrijwilligers met de mogelijkheid om koffie of thee te kunnen drinken.

Om deze functies duidelijk te scheiden wordt er gebruik gemaakt van meubels in verschillende hoogten voorzien van een specifieke kleur. Om de bewoners zich welkom te laten voelen en de vrijwilligers een prettige werkruimte te geven is er speciaal aandacht geschonken aan toegankelijkheid, openheid, de akoestiek en de huiselijke sfeer van deze ruimte. Er word extra opbergruimte gecreëerd door op maat ontworpen meubels te plaatsen.

De inschrijftafel, de schuifkast, de garderobekast en de cadeaukast zijn ontworpen door Brenninkmeijer Design.

Locatie
Amsterdam
Wensen van opdrachtgever
Inschrijving wordt gedigitaliseerd;
Geschikte plaats voor de computer
Overdracht van werkzaamheden
vrijwilligers
Plek voor en koffie/thee drinken
voor vrijwilligers
Huiselijke open sfeer waardoor bewoners
zich welkom voelen
Extra opbergruimte; makkelijk
en overzichtelijk
Passend bij de huisstijl van het huis

De kamer is door de vrijwilligers met enorm veel complimenten ontvangen. Hij is zo fijn en logisch ingedeeld en merken heel erg hoe prettig deze is!!  Zo uitnodigend door de ramen, heerlijke zachte lichte kleuren. Echt fantastisch! Gasten zijn ook enthousiast. Je loopt er veel makkelijker naar binnen en bij het inschrijven is er meer echte aandacht voor de gast, omdat je zonder anderen aan tafel echt voor elkaar gaat zitten. Wij zijn zo blij!!