Werkzaamheden

Concept ontwerp tot definitief ontwerp, ontwerp meubels, lichtplan, 3D ontwerp en materialisering en kleuradvies, documentatie, offertebegeleiding verbouwing, werktekeningen en esthetische begeleiding uitvoering & oplevering, interieurinrichting.

Beschrijving

NV schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken, NV schade, is dé toonaangevende arbeidsongeschiktheids-verzekeraar in de bedrijfstak Metaal en Techniek en Automotive branche. Het bedrijf verhuisde van Rijswijk naar een kantoorpand in Den Haag. Voor deze opdrachtgever zijn een aantal kantoorruimtes gerealiseerd. Door gebruik te maken van een aantal basiselementen die in elke ruimte terugkeren worden de ruimtes met elkaar verbonden. Door in elke ruimte een bepaalde kleur toe te passen krijgt elke kamer een identiteit.

De multifunctionele “ontvangst” ruimte is ingericht voor zowel formeel als informeel gebruik. Zo kan er worden vergaderd of er kan een informele borrel worden gegeven. De twee entrees van het kantoor zijn ingericht voor ontvangst maar ook voor een 1 op 1 gesprek of een informeel gesprek. Omdat het kantoor binnen het kantoor van MN Services is gevestigd zijn de meubels in deze ruimten de kleuren van NV Schade uitgevoerd. Bezoekers weten mede hierdoor dat zij zich in het kantoor van NV Schade bevinden.

Locatie
Den Haag
Wensen van opdrachtgever
Ontvangstruimte
Voldoende werkplekken
Flexplekken voor de buitendienst