Werkzaamheden

(3D)-ontwerp plattegrond, lichtplan, materialisering en kleuradvies, werktekeningen, begeleiding uitvoering en oplevering.

Beschrijving

De bestaande badkamer en toilet zijn gedateerd en voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen. Door zijn huidige indeling gaat er door de doorgang naar de badkamer veel ruimte verloren. Met behulp van duidelijke schetsvoorstellen en advies is een praktisch en eigentijdse badkamer uitgewerkt en gerealiseerd.

In het ontwerp is rekening gehouden met de huidige leidingen, omdat er onder de vloer geen kruipruimte aanwezig is.

De ruimte is gezocht door de badkamer te vergroten ten koste van de grote hal en door het toilet en de badkamer samen te voegen. Het toilet en de badkamer worden gescheiden door middel van een schuifdeur, die naar behoefte open of dicht geschoven kan worden. Voor de wasmachine, die nog in de oude situatie in de badkamer stond, is een andere plaats in het appartement gevonden.

Locatie
Zaandam
Wensen van de bewoners
Badkamer: inloopdouche, licht van kleur
Groter toilet
Voldoende bergruimte
Vloerverwarming
Voorbereiden op een minder
valide toekomst.

De badkamer had als nadeel dat hij ook als wasgelegenheid werd gebruikt. De wasmachine maakte het geheel optisch erg klein, maar ook minder praktisch. Ook het toilet was erg klein. Angelique heeft, heel vindingrijk, een aparte wasruimte gecreƫerd en van de badcel een ruimte met toilet ontworpen, die er chique uitziet en zeer doelmatig is.