OVER brenninkmeijer design

MIJN VERHAAL

De creatieve kracht achter Brenninkmeijer Design is Angelique Brenninkmeijer. Bijgestaan door haar zakenpartner Michael Brenninkmeijer voor support en de zakelijke kanten van het bedrijf.

”Als dochter van een bouwvakker ben ik opgegroeid met de bouw. Aangestoken door zijn passie voor zijn werk, raakte ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd in architectuur.
Een bouwkundige studie was daarom een logische stap voor mij. Door mijn ervaring op diverse architectenbureaus, is de liefde voor architectuur en design verder gegroeid.

Ik ben geïntrigeerd wat vormgeving, indelingen en verhoudingen met ruimten en gebouwen doet. Wat werkt en wat niet werkt. Wat kleur, verlichting en materialen doet voor de sfeer en zorgt dat je een ruimte als fijne werk- of leefomgeving ervaart.

Aangevuld met diverse studies binnenhuisarchitectuur en styling, draag ik enthousiast die liefde uit in mijn eigen werk.

Diensten

ARCHITECTUUR            INTERIEUR            STYLING         

ONS STREVEN

”Een verbouwing of interieur is niet alleen een optelsom van materialen of zaken die je mooi vindt.
Het gaat er om de juiste balans te vinden zodat er een harmonie ontstaat tussen de ruimte, de omgeving en de mensen die er in wonen of werken. Met de juiste keuzes ontstaat er een omgeving die voor lange tijd mee gaat. Trends zijn grillig en onderhevig aan tijd. Veel belangrijker zijn persoonlijkheid en authenticiteit waardoor het ontwerp een tijdloos karakter krijgt, uniek wordt maar vooral aansluit bij de klant.”

Het beste uit de ruimte te halen en een fijne leef- of werkomgeving te creëren voor haar klanten, staat bij Angelique centraal. Daarom heeft Angelique gedurende het proces van ontwerp tot en met uitvoering
nauw contact met jou en de vakmensen die het project realiseren. Door haar persoonlijke betrokkenheid
en benadering, waarbij elk detail en aspect van het ontwerp met je wordt afgestemd, ontstaat er een
prettige omgeving die optimaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

          PERSOONLIJK          BETROKKEN          SAMENWERKING

ONS TEAM

Angelique Brenninkmeijer

ONTWERPER          BOUWKUNDIGE          STYLIST

Michael Brenninkmeijer

ICT          FINANCIEEL

TESTIMONIALS

GERARD EN SANNE

”Je hebt een zeer goede indruk bij ons achtergelaten en zijn heel erg enthousiast en blij met je ideeën en alternatieve uitbouw mogelijkheden.
De wauw factor is zeker aanwezig!”

JOS EN NETTY

”Wij genieten dagelijks van ons verbouwde huis. Wij zijn heel blij met het ontwerp en jouw aandeel in de verbouwing.”

BERTUS EN YVON

”Bij de bezichtiging van ons kooppartement, waren we meteen verliefd op de locatie, maar de indeling was niet naar ons zin. Door de nieuwe indeling, die Angelique voorstelde, zagen we het appartement helemaal zitten. Zij heeft ons ook geholpen de meubels uit te zoeken. Alles is een schitterend geheel geworden.
We genieten er dagelijks van.”

MANAGEMENT RONALD MCDONALD VUMC

”De kamer is door de vrijwilligers met enorm veel complimenten ontvangen. Hij is zo fijn en logisch ingedeeld en merken heel erg hoe prettig deze is!! Zo uitnodigend door de ramen, heerlijke zachte lichte kleuren. Echt fantastisch! Gasten zijn ook enthousiast. Je loopt er veel makkelijker naar binnen en bij het inschrijven is er meer echte aandacht voor de gast, omdat je zonder anderen aan tafel echt voor elkaar gaat zitten. Wij zijn zo blij!!”

NIEUWS

FORBO ONTWERP WEDSTRIJD MARMOLEUM MODULAR

September 2015

Op 15 September 2015 in de prachtige NL studio’s te Amsterdam is de winnaar van de Forbo Marmoleum Modular Ontwerpwedstrijd bekend gemaakt. Na een hartelijk welkom op deze feestelijke middag werd uit handde van jurylid Edward van Vliet, de winnaar bekend gemaakt.

Ronald McDonald Vumc huis AMSTERDAM

Mei 2015

Toen een vrijwilligster mij benaderde om voor het Ronald McDonald Vumchuis Amsterdam een ontwerp te maken voor de vrijwilligerskamer heb ik meteen ja gezegd. “Er is alleen nauwelijks budget voor de realisatie. Is dat erg?” zei ze. “De bijdrage die donateurs en sponsoren van de Ronald McDonald Huis EmmaAmsterdam namelijk schenken, komt ten goede aan de kosten die worden gemaakt om families van de zieke kinderen te huisvesten”. In mijn enthousiasme zei ik: “Geen probleem. Ik wil graag komen helpen. Het wordt een uitdaging, maar daar hou ik wel van.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen
betekenen? Neem vrijblijvend contact op

        Bel ons

+31 6 19 00 30 11

©  brenninkmeijer design 2019 ALL RIGHTS RESERVED