OVER

brenninkmeijer design

MIJN VERHAAL

De creatieve kracht achter Brenninkmeijer Design is Angelique Brenninkmeijer. Bijgestaan door haar zakenpartner Michael Brenninkmeijer voor support en de zakelijke kanten van het bedrijf.

”Als dochter van een bouwvakker ben ik opgegroeid met de bouw. Aangestoken door zijn passie voor zijn werk, raakte ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd in architectuur.
Een bouwkundige studie was daarom een logische stap voor mij. Door mijn ervaring op diverse architectenbureaus, is de liefde voor architectuur en design verder gegroeid.

Ik ben geïntrigeerd wat vormgeving, indelingen en verhoudingen met ruimten en gebouwen doet. Wat werkt en wat niet werkt. Wat kleur, verlichting en materialen doen voor de sfeer en zorgt dat je een ruimte als fijne werk- of leefomgeving ervaart.

Aangevuld met diverse studies binnenhuisarchitectuur en styling, draag ik enthousiast die liefde uit in mijn eigen werk.

Diensten

ARCHITECTUUR            INTERIEUR            STYLING         

ONS STREVEN

”Een verbouwing of interieur is niet alleen een optelsom van materialen of zaken die je mooi vindt.
Het gaat er om de juiste balans te vinden zodat er een harmonie ontstaat tussen de ruimte, de omgeving en de mensen die er in wonen of werken. Met de juiste keuzes ontstaat er een omgeving die voor lange tijd mee gaat. Trends zijn grillig en onderhevig aan tijd. Veel belangrijker zijn persoonlijkheid en authenticiteit waardoor het ontwerp een tijdloos karakter krijgt, uniek wordt maar vooral aansluit bij de klant.”

Het beste uit de ruimte te halen en een fijne leef- of werkomgeving te creëren voor haar klanten, staat bij Angelique centraal. Daarom heeft Angelique gedurende het proces van ontwerp tot en met uitvoering
nauw contact met jou en de vakmensen die het project realiseren. Door haar persoonlijke betrokkenheid
en benadering, waarbij elk detail en aspect van het ontwerp met je wordt afgestemd, ontstaat er een
prettige omgeving die optimaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

          PERSOONLIJK          BETROKKEN          SAMENWERKING

ONS TEAM

Angelique Brenninkmeijer

ONTWERPER          BOUWKUNDIGE          STYLIST

Michael Brenninkmeijer

ICT          FINANCIEEL

TESTIMONIALS

GERARD EN SANNE

”Je hebt een zeer goede indruk bij ons achtergelaten en zijn heel erg enthousiast en blij met je ideeën en alternatieve uitbouw mogelijkheden.
De wauw factor is zeker aanwezig!”

JOS EN NETTY

”Wij genieten dagelijks van ons verbouwde huis. Wij zijn heel blij met het ontwerp en jouw aandeel in de verbouwing.”

BERTUS EN YVON

”Bij de bezichtiging van ons kooppartement, waren we meteen verliefd op de locatie, maar de indeling was niet naar ons zin. Door de nieuwe indeling, die Angelique voorstelde, zagen we het appartement helemaal zitten. Zij heeft ons ook geholpen de meubels uit te zoeken. Alles is een schitterend geheel geworden.
We genieten er dagelijks van.”

MANAGEMENT RONALD MCDONALD VUMC

”De kamer is door de vrijwilligers met enorm veel complimenten ontvangen. Hij is zo fijn en logisch ingedeeld en merken heel erg hoe prettig deze is!! Zo uitnodigend door de ramen, heerlijke zachte lichte kleuren. Echt fantastisch! Gasten zijn ook enthousiast. Je loopt er veel makkelijker naar binnen en bij het inschrijven is er meer echte aandacht voor de gast, omdat je zonder anderen aan tafel echt voor elkaar gaat zitten. Wij zijn zo blij!!”

NIEUWS

ONTWERP VERBOUWING AARDAPPELSCHUUR NAAR PATISSERIE 

Mei 2021

De oude schuur krijgt een nieuwe functie. De schuur die ooit gebruikt werd als aardappelschuur zal omgebouwd worden tot patisserie, waar men heerlijk kunt gaan genieten van door de eigenaar zelf gemaakte gebakjes, taartjes en friandises.

UITBREIDING BEGANE GROND JAREN 30 HOEKWONING 

Januari 2021

De bewoners van deze jaren 30 hoekwoning willen op de begane grond de keuken uitbreiden. Omdat deze woning in een “beschermd stadsgebied” ligt en de gemeente verschillende aanvullende eisen ten aanzien van uitbreidingen in dit gebied stelt, heb ik er voor gekozen de uitbreiding in de jaren 30 stijl te ontwerpen.

VERBOUWING BOERDERIJ UIT 1910

September 2020

Deze bestaande boerderij uit 1910 te Anna Paulowna is door de nieuwe eigenaren dit jaar aangekocht. Bij de koop was al snel duidelijk dat in de huidige staat van de boerderij niet gewoond kon worden. Voor deze verwaarloosde boerderij mocht ik een nieuw interieurontwerp maken.

VERBOUWING ZOLDER JAREN 30 WONING

Augustus 2020

Voor een uit de jaren ’30 woning in Amstelveen heb ik een ontwerp indeling gemaakt voor een zolderverdieping. Daarin wordt de grote ruimte verdeeld in 2 slaapkamers en krijgt de overloop een badkamer en een wasruimte.

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect