ONS NIEUWS

ONTWERP VERBOUWING AARDAPPELSCHUUR NAAR PATISSERIE

Mei 2021

De oude schuur krijgt een nieuwe functie. De schuur die ooit gebruikt werd als aardappelschuur zal omgebouwd worden tot patisserie, waar men heerlijk kunt gaan genieten van door de eigenaar zelf gemaakte gebakjes, taartjes en friandises.

UITBREIDING BEGANE GROND JAREN 30 HOEKWONING

Januari 2021

De bewoners van deze jaren 30 hoekwoning willen op de begane grond de keuken uitbreiden. Omdat deze woning in een “beschermd stadsgebied” ligt en de gemeente verschillende aanvullende eisen ten aanzien van uitbreidingen in dit gebied stelt, heb ik er voor gekozen de uitbreiding in de jaren 30 stijl te ontwerpen..

VERBOUWING BOERDERIJ UIT 1910

September 2020

Deze bestaande boerderij uit 1910 te Anna Paulowna is door de nieuwe eigenaren dit jaar aangekocht. Bij de koop was al snel duidelijk dat in de huidige staat van de boerderij niet gewoond kon worden. Voor deze verwaarloosde boerderij mocht ik een nieuw interieurontwerp maken.

VERBOUWING ZOLDER JAREN 30 WONING

Augustus 2020

Voor een uit de jaren ’30 woning in Amstelveen heb ik een ontwerp indeling gemaakt voor een zolderverdieping. Daarin wordt de grote ruimte verdeeld in 2 slaapkamers en krijgt de overloop een badkamer en een wasruimte. 

FORBO ONTWERP WEDSTRIJD MARMOLEUM MODULAR

September 2015

Ronald McDonald Vumc huis AMSTERDAM

Mei 2015

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect