APPARTEMENT

Amstelveen

Wensen van de bewoners
Een appartement aangepast aan de behoefte van de bewoners.

Het ontwerp
Voor de aankoop van het appartement hadden de bewoners eenaantalwensen.De grootste wens was om het woongedeelte niet via de keuken te betreden. Daarnaast zou een groter toilet en de wasmachine uit de badkamer heel welkom zijn. Met de nieuwe indeling is zoveel mogelijk rekening gehouden met de installaties die bij de bouw al waren mee ontworpen.De keuken is verplaatst naar de geplande slaapkamer aan de gevel. Bij het ontwerp van de keuken is er een scheiding gemaakt tussen de woonkamer en de keuken meteen 2 meter hoog muurtje waartegen de apparatuur is geplaatst. Door de wand lager te houden en niet aan te sluiten tot de buitenmuur, ontstaat er een open en ruimtelijk effect. De badkamer is naar de keuken verschoven en is iets groter gemaakt. Er is ruimte gemaakt voor een grote inloopdouche. Ook het toilet en de bergruimte zijn vergroot, waardoor in het laatste geval de wasmachine en de droger een ruime opstelplaats hebben gekregen.

Kleur en materialen
Voor de keuken, badkamer en toilet is er gebruik gemaakt van lichte kleuren en kwaliteit materialen. De neutrale kleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling. Het gehele appartement wordt voorzien van een duurzame eikenhouten vloer, speciaal geconditioneerd voor vloerverwarming. Deze vloer geefteenwarmeuitstraling tegen de lichte kleuren en gladde materialen. De scheidingswand tussen de woonkamer en de keuken wordt een accent wand voorzien van behang, Dit zorgt voor een zachte overgang van woonkamer naar keuken.

           INTERIEUR DESIGN            KEUKENDESIGN            BOUWKUNDIG            BEGELEIDING          

          BACK TO PORTFOLIO       

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect