APPARTEMENT

SCHIEDAM

Wensen van de opdrachtgever:
Het appartement voor de verkoop klaar te maken, zodat potentiële kopers kunnen zien dat dit appartement een licht, ruim en voldoende mogelijkheden biedt.

Het ontwerp
Door het appartement opnieuw te schilderen en te sauzen oogt het appartement weer eigentijds en netjes. Met behulp van “nieuwe” meubels is zijn de ruimtes ingedeeld zodat kopers kunnen zien wat er mogelijk is en hoe groot de ruimtes zijn. Omdat het appartement geen echt buiten heeft, maar wel een afgesloten loggia is deze ingedeeld als een buitenzone met een tafel waar je aan kunt eten, relaxen maar ook kunt werken.
Aan de hand van een plattegrond en 3d impressies zijn de mogelijkheden voor een open keuken met kookeiland, een grotere badkamer met dubbele wastafel en een toilet dat beter toegankelijk is, inzichtelijk gemaakt. Ook is de mogelijkheid van een balkon meegenomen, die door de gemeente met een vergunning wordt goedgekeurd. 

Kleur en materialen
Met kleuradvies en een styling waarbij de input door Brenninkmeijer Design is geleverd, komt dit ruime en lichte appartement meer tot zijn recht. Het gevolg is dat na een eerdere mislukte poging tot verkoop, de sleuteloverdracht binnen een aantal weken werd gerealiseerd.

          INTERIEUR DESIGN            STYLING             KLEURADVIES           

          BACK TO PORTFOLIO       

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect