ONS NIEUWS

FORBO ONTWERP WEDSTRIJD MARMOLEUM MODULAR

september 2015

Op 15 September 2015 in de prachtige NL studio’s te Amsterdam is de winnaar van de Forbo Marmoleum Modular Ontwerpwedstrijd bekend gemaakt. Na een hartelijk welkom op deze feestelijke middag werd uit handde van jurylid Edward van Vliet, de winnaar bekend gemaakt. 

De wedstrijd werd in het voorjaar door Forbo georganiseerd naar aanleiding van de introductie van haar nieuwe collectie Marmoleum Modular. Iedereen werd uitgenodigd mee te doen en een ontwerp te maken met Marmoleum Modular, dat de naam zegt het al, vanwege haar modulaire karakter, 4 basisdessins, 61 kleuren en 6 tegelformaten eindeloos veel designmogelijkheden kent. 

Met de introductie van deze vloer probeert Forbo architecten en designers te inspireren om de goodoldfavorite ook meer ‘thuis’ of op hippe plekken toe te passen. Er werden tot 1 juni in totaal door maar liefst zeventig deelnemers een vloerontwerp ingezonden.

Het mooiste ontwerp wordt opgenomen in de officiële Marmoleum Modular collectie en natuurlijk wordt de vloer (tot honderd vierkante meter) gratis gelegd bij de winnaar/winnares. 

De ontwerpers van de top 5 ontwerpen werden uitgenodigd om de bekendmaking van de winnaar van de ontwerpwedstrijd bij te wonen.

Na een introductie door Marijke Griffioen Forbo’ssenior designer over het trendrapport dat het bedrijf onlangs had gepresenteerd en een presentatie van Edward van Vliet over zijn werk van de afgelopen 25 jaar, werden de ontwerpers in het zonnetje gezet. De jury meldde dat de ontwerpen van hoog niveau waren.

Angelique Brenninkmeijer mocht met haar inzending “de Tulp” voor Brenninkmeijer Design een goede 2e plaats innemen. Volgens Edward van Vliet en Marijke Griffioen was het ingezonden ontwerp: 

“Inspirerend! En een vloerontwerp in optima forma!” 

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect