GESCHAKELDE WONING

AALSMEER

Wensen van de bewoners :
Een nieuwe keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur

Het ontwerp
Omdat de opdrachtgevers tevreden zijn over de bestaande opstelling van de keuken en de woning geen kruipruimte heeft, is er gebruik gemaakt van de bestaande opstelling van de gootsteen met kraan en de opstelling van de kookplaat. De installatie is aangepast aan de nieuwe apparatuur en kookkraan. De koelkast en de aparte vriezer heeft samen met de magnetronoven en de stoomoven een eigen blok gekregen, zodat het aanrecht van muur tot muur loopt. Dit geeft samen met de ingebouwde plafondafzuiging een ruimtelijk beeld. De kasten die de keuken van de rest van de living scheiden zijn op maat gemaakt. Zij zorgen voor een zachte overgang van de keuken naar de living.

Kleur en materialen
Er is gebruik gemaakt van lichte kleuren en materialen, zodat de open keuken natuurlijk blend met de overige ruimte. De achterwand in de kast heeft een antracieten kleur gekregen waardoor de accessoires mooi uit komen. De gouden accentwand verzacht het geheel.

          INTERIEUR DESIGN            BOUWKUNDIG            KLEUR/LICHT ADVIES           BEGELEIDING          

          PORTFOLIO       

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen
betekenen? Neem vrijblijvend contact op

        Bel ons

+31 6 19 00 30 11

©  brenninkmeijer design 2019 ALL RIGHTS RESERVED