GESCHAKELDE WONING

AMSTELVEEN

Wensen van de opdrachtgever:
Inzichtelijk maken van de mogelijkheden op de begane grond van deze woning. 

Het ontwerp
Deze ruime 7-kamer woning in Amstelveen gaat in de verkoop. Voor de begane grond zijn er voor de verkoop verschillende plattegronden en 3D impressies gemaakt, waarvan deze er een is, om de indelingsmogelijkheden van de woning te tonen. De woning is door de bewoners gedeeltelijk aan de achterzijde uitgebreid. Door een extra “vergunningsvrije” uitbouw aan de achterzijde toe te voegen, ontstaat er een ruim woongedeelte, waarbij de ruimten van de living, de keuken en de eethoek in elkaar overvloeien, De entreehal van de woning krijgt een groter toilet en de living wordt voorzien van dubbele deuren en een open haard. De bestaande garage wordt ingedeeld als een kantoor aan huis met eigen entree, een pantry en toilet. Zo ontstaat er een begane grond die aansluit bij de ruime bovenverdiepingen. 

Kleur en materialen
In het ontwerp wordt de achtergevel met harthouten horizontale gevelbekleding uitgevoerd. Dit geeft meteen een warme en natuurlijke uitstraling. Het verbindt de harde gele gevelsteen met de tuin. De hoge aluminium puien zorgen voor volop daglicht en uitzicht op de tuin. Het dak van de uitbouw krijgt een sedumdak.
Voor deze woning heeft brenninkmeijer design ook de verkoopstyling verzorgd.

          ARCHITECTUUR DESIGN            INTERIEUR DESIGN            VERKOOPSTYLING          

          BACK TO PORTFOLIO       

brenninkmeijer design

architectuur + interieur

Wij doen ons uiterste best om jou als klant te leren kennen, zodat we in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp voor jou te maken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact op

Bel ons

+31 6 19 00 30 11

Mail ons

info@brenninkmeijer-design.nl

diensten

- architectuur

- interieur

- styling

let's connect