VRIJSTAANDE WONING

SCHIEDAM

Wensen van de opdrachtgever:
Inzichtelijk maken van de mogelijkheden op de begane grond en 1e verdieping van de woning. 

Het ontwerp
Deze vrijstaande woning, die uit 1990 dateert, is door de bewoners destijds op maat gemaakt. De tekeningen en de artist impressies laten zien hoe de woning weer hedendaags en voor andere doelgroepen geschikt kan worden gemaakt. De uitbreiding aan de achterzijde biedt meer ruimte voor de woonkamer en de slaapkamer, die kan worden voorzien van een walk-in closet. Door gebruik te maken van schuifpuien maak je connectie met de prachtige, grote tuin, waardoor je het “buiten” naar binnen haalt. De badkamer krijgt zijn entree vanuit de slaapkamer, waardoor het mogelijk is om een dubbele wastafel te plaatsen. Zo ontstaat er een volwaardige master bed-room. Op de verdieping is in de huidige situatie twee slaapkamers en een hobbyruimte. Deze hobbyruimte kan worden ingezet als 2ebadkamer met wastafel, douche en 2etoilet. De ruime overloop zou als game-room kunnen worden gebruikt. Door deze verbouwing wordt de 1everdieping geschikt voor kinderen en/of logees.  

Kleur en materialen
De achtergevel is constructief licht gehouden door met hout te werken. Een vriendelijk toevoeging aan het witte bakstenenstenen opgetrokken huis. De houten  omkadering geeft de gevel diepte en beidt tevens de mogelijkheid om zonwering toe te passen. De grote aluminium schuifpuien zorgen voor voldoende daglicht en geven een ruimtelijk gevoel.

           ARCHITECTUUR DESIGN            VERKOOPSTYLING

          PORTFOLIO       

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen
betekenen? Neem vrijblijvend contact op

        Bel ons

+31 6 19 00 30 11

©  brenninkmeijer design 2019 ALL RIGHTS RESERVED